Make the differenceDuminica, 31 martie, voi participa, in calitate de speaker, la "Make the Difference" eveniment organizat de ATRAG. Marturisesc ca sunt entuziasmat de genul acesta de tineri, implicati, carora le pasa de lumea in care traiesc si se straduiesc sa creeze ocazii pentru congeneri ai lor sa invete din experientele si exemplele unor oameni care au facut cate ceva.

Sunt convins ca daca as fi avut parte de genul acesta de experiente in tinerete, as fi realizat mult mai multe decat am facut deja. Daca as fi la varsta alegerilor, a cautarii drumului in viata, nu as rata asa oportunitate.


Evenimentul se adreseaza tuturor elevilor, studentilor, absolventilor si tinerilor profesionisti aflati la inceput de drum. E un eveniment educational, un eveniment al ideilor destepte, un semnal de trezire menit sa-ti aduca aminte ca e momentul sa actionezi!

Make the difference e o conferinta de tip TED, care vine cu un mix de dezvoltare personala si orientare spre schimbare, bine definit si organizat, te aduce in fata unor speakeri cu experiente de viata ineresante, iar tu nu trebuie decat sa fii deschis, sa-ti doresti sa inveti si sa fii prezent la evenimentul Past.Present.Future?

Ne vedem acolo, da?

Inscrie-te aici

Posted in , , , , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.
Un produs Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.