5 aniPe 1 martie am implinit 5 ani de cand ne-am casatorit. Si vroiam sa sarbatorim cu o iesire in Bucovina. Am tot cautat impreuna cu Gabriela variante si in timp ce analizam destinatii si oferte, am auzit de un concurs organizat de Viva FM.
Miza era un weekend la pensiunea Casa Domenasca din Cacica, plus un voucher de 250 de lei. Tot ce trebuia sa facem era sa trimitem un SMS. Dupa ce am intrat pe site-ul pensiunii si am vazut ca are in dotare piscina si sauna, plus faptul ca era proaspat deschisa, am zis sa-mi incerc norocul.

Ei bine, joi pe la orele 16 am primit un telefon. O voce feminina ma intreba daca imi suna familiar Viva FM. Mi-am amintit instant de sms-ul trimis si de concurs, iar vocea m-a anuntat ca am castigat. Dupa momentele euforice asezonate de chiuiala de rigoare (in direct), mi se spune ca voi beneficia de premiu in weekend-ul urmator. Cum noi doream sa mergem pe 1 martie, am sunat la pensiune si, spre bucuria mea, domnul Adrian Ordoi (manager) a fost foarte amabil si mi-a comunicat ca ne asteapta a II a zi.

Tre' sa va spun ca desi sambata a nins, noi ne-am bucurat de o sedere pe masura aniversarii. Sauna, piscina, dragoste au fost ingredientele weekend-ului. Pensiunea, desi abia deschisa si cu planuri mari de dezvoltare, arata foarte bine, este facuta cu gust si atentie, iar domnul Ordoi a fost tot timpul atent sa fim multumiti.
Sambata chiar am stat de vorba cateva minute cu proprietarii, doi oameni de isprava, curajosi si determinati sa investeasca la ei acasa, si ne-au povestit de planurile de extindere a ofertei. Urmeaza o amenajare peisagistica exterioara, vor sa  faca o pastravarie, sa aduca ponei si poate reusesc sa construiasca si tiroliana pe dealul generos din spatele pensiunii.

O sa revenim la vara impreuna cu Mara. Sunt convins ca-i va placea! Mai ales piscina, dar si posibilitatea de a explora salina din apropiere. Va recomand o vizita de relaxare si refacere. Merita si nici nu-i scump.

Posted in , , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.
Un produs Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.