TR3I ANIMAT

http://inimaorasului.ro/wp-content/uploads/2013/01/Tr3i-Animat_www.inimaorasului.ro_.jpg

“Dulce, acrisor si ceva fermecator” – ingredientele pentru seara pregatita de YouthBank Iasi.
Tr3i Animat: teatru, muzica si film.

Desprinde-te de cotidian, intoarce-te in timp, pe vremea cand erai copil! Tinerii "bancheri" au selectat cele mai indragite desene animate, iar Madalina Lefter si Teatrul Studentesc Ludic vor completa spectacolul.

Cu un bilet de numai 7 lei, pe 15 ianuarie la ora 16 esti asteptat, cu catel, cu purcel, la Palas Mall în sala Chopin pentru Tr3i Animat.
Doar nu vrei sa vina Tom sau Jerry după tine, nu?

Rezervare bilet: http://iasi.youthbankromania.ro/detalii5.php?iddetalii=272

Persoana de contact:
Ana-Maria Balteanu, 0753507990, balteanu.anamaria@gmail.com

YouthBank Iasi este un program implementat în plan local de Fundatia Comunitara Iasi. Fondurile acestuia sunt administrate de catre un grup de tineri cu varste cuprinse intre 15 si 19 ani si urmareste constituirea, promovarea si administrarea unui fond special destinat proiectelor implementate de catre liceeni in scopul dezvoltarii comunitatii locale. Astfel, tineri care provin din liceele iesene au acces la un cadru pentru dezvoltare personala, dobandind abilitati de leadership, comunicare si management financiar.

Programul a castigat titlul de „Cel mai bun proiect educational al anului 2010” la Gala Premiilor in Educatie si Premiul al II-lea la categoria „Proiecte de tineret” la Gala Societatii Civile in anul 2011.

 

Posted in , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.
Un produs Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.