Archive for ianuarie 2012

Pretul corect


Tocmai ce m-am intors de la workshop-ul "Pretul Corect" sustinut de Emanuel Martonca.
Au fost 3 ore foarte utile, pline informatii aplicabile imediat. Manu a pregatit temeinic un demers extrem de bine documentat si livrat intr-o maniera interactiva, care a facut asimilarea mult mai usoara.

M-am bucurat sa constat ca unele din cele povestite de Manu despre pricing le folosesc in modul in care stabilim preturile la Wunderkid. Mult mai multe nu le stiam si sunt convins ca aplicarea celor invatate la workshop imi vor influenta pozitiv profiturile.

Nu in ultimul rand, am castigat o carte, "Irationalitatea Benefica" de Dan Ariely.  Asta pentru ca am interactionat cel mai mult dintre participanti. Multumesc frumos, Manu!

Recomand tuturor participarea la acest workshop! Merita toti banii! Considerati taxa de participare o investitie care va vor multiplica profiturile!

Posted in , , , , , | Leave a comment

Cafeneaua Publica - motiv de optimism


Aseara, 30 ianuarie, gazduiti cu generozitate de cafeneaua Phoenix din Pt Unirii, a avut loc prima intalnire sub umbrela Cafeneaua Publica, proiect initiat de amicul Iulian impreuna cu noi cei din Fundatia Comunitara Iasi.

Cafeneua Publica isi propune sa formeze o comunitate de oameni tineri, dornici de implicare in dezbateri si participare la viata comunitara a Iasului.
Concret, vorbim de o serie de intalniri bilunare pentru abordarea unor subiecte de care ne privesc pe toti.
Impreuna speram ca vom crea niste seri mai speciale, din care sa iesim cu idei noi, dezbateri de calitate si mici proiecte pe care sa le implementam repede-repejor! Pe larg aici.

Marturisesc ca eram sceptic in privinta participarii. Am fost placut surprins sa constat ca in Iasi sunt oameni tineri dornici de implicare, cu idei clare si concrete!

Am avut parte de o prezentare excelenta depre masinile viitorului sustinuta de un extraordinar designer. Care locuieste in Iasi! Andrei Avarvarii a desenat si dezvoltat un concept pentru Lamborghini absolut incredibil pe care mi-ar placea sa-l vad realizat.

Eu am avut o prezentarea in stil Pecha Kucha despre ce este, cum functioneaza si ce isi propune Fundatia Comunitara Iasi. Feedback-ul la cald a fost pozitiv.

Ce-i mai important este ca am reusit sa strangem 180 de lei pentru a finanta un proiect in comunitate. Am strans si cateva idei foarte faine si utile pe care va invit la le votati aici.

Sunt optimist in ce priveste coagularea unei comunitati functionale care sa genereze si sa implementeze proiecte cu impact in comunitate. Urmatoarea generatie de filantropi locali prinde usor, usor viata si incepe sa influenteze pozitiv. Minunat!

Urmariti pagina de Facebook pentru a afla cand vor avea loc urmatoarea editie si veniti sa punem lucrurile in miscare. Puterea sta in numere!

Posted in , , , | Leave a comment

15 de Icar Tours prin fotbal



Uite o idee foarte faina propusa de Icar Tours, in parteneriat cu BlogIasi.Net.
Cunoscuta companie de turism iesean aniverseaza 15 ani de existenta si unul dintre evenimentele prin care vor celebra aceasta varsta frumoasa este o competitie sportiva adresata bloggerilor ieseni.
Cu ocazia acestei aniversări, se vor organiza 15 evenimente despre care puteţi afla mai multe pe blogul Icar Tours Iaşi sau pe Pagina lor de Facebook.



Pe data de 11 februarie, începând cu ora 15.00 va avea loc evenimentul sportiv organizat de Icar Tours Iaşi, pe terenul de la Magic Sport Pub din Tudor. Evenimentul sărbătorește 15 ani de la înființarea Icar Tours și se adresează bloggerilor ieşeni şi constă într-o competiţie amicală pentru iubitorii fotbalului. Vor fi 3 echipe, fiecare dintre acestea reprezentând destinaţii turistice unde fotbalul este rege. Aşadar, bloggerii care vor să participe la eveniment pot face parte din următoarele echipe:

FC Barcelona
Manchester United
AC Milan

Pe lângă faptul că facem nişte mişcare şi ne întâlnim cu toţii la discuţii şi bere  mai sunt şi alte lucruri care sigur vă vor capta atenţia. Iată câteva dintre ele:

- fiecare participant va avea un tricou personalizat în culorile echipei din care face parte, cu numele jucătorului şi cu cifra 15.
- la finalul evenimentului participanţii vor primi diplome pentru participare.
- vom avea bere pentru “a ne răcori”
- vor fi 2 premii importante pentru participanţi.
Cel care va da cele mai multe goluri va câştiga un weekend pentru 2 persoane la Lostriţa iar unul dintre          participanţi va câştiga de asemenea un weekend pentru 2 persoane la Perla Sărişorului – acordat prin tragere la sorţi. Un participant poate câştiga 1 singur premiu.

Eu m-am inscris in echipa castigatoare :) Ca de obicei!
Adica FC Barcelona, alaturi de Pavel, Manu, Paul si Ettiene




Posted in , , | Leave a comment

Viitorul apartine celor curiosi!


The Future Belongs to the Curious from Skillshare on Vimeo.

Invatam pe tot parcursul vietii, din prima zi pina in ultima. De aceea continuam sa exploram, sa ne punem intrebari, sa descoperim, invatand cu pasiune, absorbind cu toata fiinta.
Viitorul apartine celor curiosi!

Leave a comment
Un produs Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.