Sotul meu este model!


Asta a fost comentariul iubitei mele sotii cand a share-uit fotografia de mai sus prietenilor ei. :)
Ma bucur ca am raspuns invitatiei facute de Andreea Marc si Tom Tailor de a fi "model pentru o zi" pentru brand-ul german.

Nu sunt un impatimit al shopping-ului, chiar imi provoaca o stare de anxietate, mai ales atunci cand trebuie sa-mi cumpar jeans-i. Intotdeauna am avut dificultati in alegerea unei perechi potrivite pentru ca la cei 122 de cm din talie pina-n calcaie nu este tocmai simplu sa gasesc lungimea potrivita.
Slava Domnului, Tom Tailor are o croiala care mi-a facut experienta alegerii o placere! Pentru restul tinutei am beneficiat de ajutorul calificat al Andreei Istrate si al Andreei Maglan (Marketing Manager Tom Tailor Romania). Dupa o scurta trecere prin mainile dibace ale fetelor de la Senso Style si o briosa cu cafea de la Teo's Cafea am purces la treaba.

Dupa o zi de pozat prin Pallas am realizat ca nu e floare la ureche sa fii model. Am avut norocul de o gasca pusa pe sotii si de un fotograf care stie sa lucreze cu modelele si sa le puna in valoare. Hainele m-au ajutat sa ma simt confortabil si relaxat, astfel incat sunt foarte multumit de ce a iesit.
Trebuie sa felicit initiativa, unica in Iasi, sa multumesc colegilor participanti la campanie pentru voia buna si distractia care au facut din aceasta experienta una pe care o voi tine cu drag minte.

Nu in ultimul rand, multumesc Tom Tailor pentru tinuta. Va recomand sa-i pasiti pragul! Garantez ca veti fi satisfacuti de calitatea hainelorde acolo.

Posted in , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.
Un produs Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.