Swimathon Iasi 2012

Observ, de ceva vreme, doua feluri de raportare a cetatenilor la orasul lor. Si ma refer aici la Iasi si la locuitorii lui. Fie ca-mi sunt prieteni, amici, cunoscuti sau familiari din cercul larg de cunostinte, majoritate fie se plang ca se distruge orasul, ca nu ne pasa de el, ca politicienii nu se gandesc la viata locuitorilor, fie declara cu tarie ca ar trebui schimbat ceva, ca cineva ar trebui sa vina si puna lucrurile in ordine, ca nu se mai poate, ca se fura. Sunt convins ca sunteti familiari cu atitudinea.

Dar nici unii dintre noi nu recunoasteam ca noi suntem cei care ar trebui sa se implice, sa faca, sa schbimbe, sa puna umarul, sa aiba atitudine. Pentru ca orasul suntem noi! Si sunt convins ca fiecare dintre noi stie cel mai bine ce anume ar trebui sa fie imbunatatit in comunitatile noastre.

Vreau sa va aduc in atentie o modalitate foarte simpla si de impact de implicare in viata comunitatii. Fundatia Comunitara Iasi organizeaza Swimathon, o competitie de inot pirn intermediul careia oamenii inoata pentru o cauza mobilizandu-si reteaua de prieteni/cunoscuti sa contribuie cu o suma pentru fiecare tura de bazin parcursa. Evenimentul va avea loc la strand,  in Iasi, pe 6 iulie 2012, incepand cu orele 15.

Sunt convins ca 5 de lei nu este o suma uriasa pentru vreunul dintre voi. Sunt convins ca puteti contribui cu aceasta suma la sustinerea unuia dintre inotatori. O puteti face AICI. Si sunt convins ca va veti simti foarte bine facand acest lucru!
Pentru ca nu este fericire mai mare decat a-i ajuta pe ceilalti. Sau cum spunea Tolstoi intr-o carte "singura fericire sigura a vietii este aceea de a trai pentru ceilalti".

Urmariti pagina evenimentului de pe Facebook pentru a fi la curent cu noutatile si hai sa facem valuri in comunitate!

Posted in , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.
Un produs Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.