Fundația Comunitară Iași


Acum mai bine de 2 ani amicul Iulian lansa o cauză pe Facebook în scopul renovării centrului istoric al Iașului.
Împreună cu mulți alți ieșeni am aderat și eu la susținerea acestei cauze, mânat de dorința de a face ceva concret pentru viața comunității în care trăiesc.
La scurt timp Iulian lansa o invitație celor de pe cauză de a ne constitui într-un grup de inițiativă care să aplice la programul de înființare a unei fundații comunitare inițiat de ARC România. Grupul inițial a aplicat la call și spre bucuria noastră am fost acceptați în program.

Cu entuziasm și determinare ne-am pus pe treabă și după multe eforturi, muncă la nivelul ierbii în comunitate, printre prieteni, cunoscuți, companii și instituții am reușit ca anul aceste pe 9 mai să dobândim personalitate juridică.

Astfel, alături de membrii Consiliului Director, a colegilor fondatori, a voluntarilor și a susținătorilor am pus Iașul pe harta fundațiilor comunitare din România!
Sunt foarte mândru că am dus la bun sfârșit această frumoasă inițiativă și sunt convins că în anii ce vor urma vom reuși să devenim catalizatorii participării ieșenilor la viața comunității, prin oferirea de oportunități concrete de implicare.
mulțumesc pentru sprijinul acordat, pentru eforturi, entuziasm, răbdare și pentru că ați crezut în inițiativă și în oamenii ei. Sunt convins că împreună vom face ca lucrurile să se miște în Iași și că vom deveni promotorii cei mai importanți ai filantropiei locale.

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.
Un produs Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.