Serile CRILIA

Pe 22.03.2012, incepand cu orele 18, la Vox Cafe la invitatia prietenilor de la CRILIA, voi povesti despre cum generozitatea este viitorul oricarei strategii de marketing. Va dezvalui cateva subiecte abordate in prezentare:

“să faci bine devine foarte repede un imperativ strategic – nu doar unul moral”
Banii strânși în cadrul acestei ediții vor merge la Boboc Alex-Petronel, o frumusețe de copil care abia a împlinit 6 ani. Despre Alex am aflat cu ajutorul celor de la Fundația Serviciilor Sociale Bethany din Iași, care l-au descris cam așa:

“Alex-Petronel este un copil singur la părinţi căruia îi place să se joace tot timpul şi care nu poate sta departe de mama sa. Din păcate, copilul nu ştie cum e să se joace cu alţi copii de vârsta lui pentru că el poate să se joace doar de unul singur. Băiețelul are un astfel de comportament pentru că suferă de autism, iar acest lucru îl face dependent de suportul şi sprijinul părinţilor lui. Mama copilului este asistent personal şi câştigă lunar în jur de 450 lei, iar tatăl lucrează ocazional în domeniul construcţiilor. Posibilităţile de creştere şi de îngrijire corespunzătoare ale copilului sunt limitate, cu atât mai mult cu cât sprijinul din partea membrilor familiei lărgite este redus”.

Ei, ce zici? Merită să ajutăm puștiul și să decoperi, în același timp, lucrurile faine pe care vi le voi povesti?

Cum participi?

Simplu! Completează acest formular, iar în 24 de ore vei primi confirmarea.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.
Un produs Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.