Conspiraţia lui 13 dominant


Orice teorie are la bază o definiţie, de cele mai multe ori o traducere pe înţelesul omenesc a unor semne greu de perceput şi a unor influenţe de nepătruns pentru mintea noastră. Conspiraţia lui 13 dominant este o asociere a unor valori de sorginte divină cu valori demonice. Numele primit la sfântul botez se însumează moştenirii numelui de familie sau a celui împrumutat prin căsătorie. Dar să ne întoarcem la definiţia de milenii a numărului 13.

“Treisprezece e o octava mai înaltă a numărului 4 şi e cu două octave mai înalt decât numărul 12, străvechiul număr al finalizării. 13 semnifică sfârşitul unui ciclu, având ca exemplu existenţa a 13 zodii în astrologia celtă şi indiană. Dacă 13 anunţă noi începuturi, el semnifică de asemenea faptul că sistemele demodate trebuie să ia sfârşit pentru a face loc unor transformări foarte necesare.”

Dacă ne vom referi la ultima parte a definiţiei, vom putea face cu uşurinţă translarea către tema conspiraţiei lui 13 dominant. Şi nu se va face aici trimitere la trecutul politic tumultos al Europei. Vom trece direct la o analiza a prezentului influenţat de jocul numerologic-nominal. Ştim bine cât de mult ne este determinată viaţa de numele pe care îl primim la botez. Nu întâmplător, arabii, savanţi din vechime şi deţinători de secrete matematice, pun mai multe nume copiilor lor. Cu cât numele este mai complex, cu atât scutul energetic devine mai puternic. Dar ce se întâmplă când forţa şirului de vocale şi consoane întâlneşte maleficul număr 13? Amestecul de forţă divină (protecţia botezului) şi malefică (13) crează o energie unică în cazul persoanelor a căror nume şi prenume însumează 13 litere.

Putem spune că sunt aleşi ai sorţii, dar şi instrumente ale mogulilor care guvernează deasupra tuturor. Folosirea acestor persoane, care de cele mai multe ori sunt introduse în scenă fără a fi anunţate în prealabil, este o practică tot mai des întâlnită în politica forţelor oculte mondiale. Şi iată câteva exemple definitorii: Traian Băsescu, preşedintele României, introdus în ultima clipă în cursa pentru scaunul de şef de stat prin retragerea lui Theodor Stolojan, câştigă alegerile din România şi nu mai cedează funcţia până în prezent. Avem de a face cu un prim exemplu de 13 dominant (numele format din 13 litere). Un alt exemplu, mult mai răsunător de intruziune a maleficului 13 în politica mondială, este Vladimir Putin. Acelaşi scenariu – personaj necunoscut, promovat brusc într-o funcţie importantă şi mai apoi ajunge preşedinte de stat. Aceleaşi forţe dominante, aceeaşi combinaţie de 13 litere în nume. Exemplele sunt nesfârşite şi destinul personajelor la care facem referire e acelaşi.

Dar nu putem trece cu vederea un ultim caz, extrem de recent din istoria unei ţări mici, dar manipulată de interesele marilor puteri. După doi ani şi jumătate de frământări politice, liderii politici de la Chişinău convin asupra numirii unui candidat pentru funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova. Şi, ca un magician cu puteri nebănuite, premierul Vlad Filat scoate din mânecă un nume – Viorica Bacalu. Nu cred că are vreun sens să mai numărăm cele 13 litere din nume. De altfel, ca o paranteză, premierul Filat, care se află într-un regres vizibil energetic şi de putere, a renunţat să mai folosească numele lui din acte – Vladimir Filat (13 dominant şi puternic scut energetic) şi îl foloseşte pe acela de Vlad Filat (9 descendent – număr care este cu trei octave sub 13).

În încheiere vă voi reaminti că la Cina cea de taină au participat 13 oameni, în caledarul maya erau cicluri de 13 zile, americanii nu constuiesc niciodată al 13-lea etaj al clădirilor, majoratul băieţilor evrei (Bar Mitzvah) are loc la 13 ani şi, nu în ultimul rând, Sfânta Fecioară din Fatima   s-a arătat credincioşilor, 6 luni la rând, într-o zi de 13.


Posted in , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.
Un produs Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.