FC Barcelona, campioana turneului ICAR Tours!

Pe un ger caruia aerul cald din "balonul" de la Magic Sport nu i-a facut fata, a avut loc turneul de minifotbal organizat de ICAR Tours pentru bloggerii din Iasi.

Desi pe hartie si in avancronicile de pe bloguri, turneul parea sa fie o afacere intre Barcelona si AC Milan, in teren ostilitatile au produs surprize. Nu in ce priveste echipa castigatoare! :) FC Barcelona, cu o componenta echilibrata in toate compartimentele si cu o asezare tactica flexibila, a dominat turneul zdrobind adversarii cu scoruri fluviu! Si fara sa primeasca gol! Performanta demna de numele purtat.


Titlul de golgeter a fost adjudecat, de asemenea, de un component al echipe blau grana, Manu reusind 8 goluri de senzatie!
Surpriza turneului s-a numit Man Utd, care desi auto-denumita echipa artistilor, a reusit sa invinga AC Milan, o echipa optimista, dar din pacate formata din jucatori, desi talentati, foarte egoisti ;)


Una peste alta, a fost un foarte bun prilej de distractie cu prietenii, in ciuda temperaturilor arctice, atmosfera la sala fiind foarte calda. :)

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.
Un produs Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.