Drag de Iasi
Vreau să vă supun atenției un eveniment pe care nu ar trebui să-l ratați. Ceea ce se întâmplă în jurul nostru depinde de noi, respectiv de fiecare individ din comunitate. Noi am făcut primul pas și sperăm, că acesta va fi urmat de mii de pași consecutivi.
Fundația Comunitară Iași organizează Gala ”Drag de Iași”, eveniment filantropic, ce va avea loc joi, 16 februarie 2012, ora 18.30, la Hotel Select, în sala Barroco Restaurant.
Scopul evenimentului este de a strânge cel puţin 14.000 lei, pentru a susține performanța tinerilor cu aptitudini înalte, în cadrul unei licitații unice în Iași – o licitație a lucrurilor “de necumpărat”.

Cauza acestui eveniment este susținerea performanței tinerilor ieșeni cu aptitudini înalte prin Fondul de burse al Fundației Comunitare Iași, lansat prin colaborarea cu RO-Talent. Primele burse vor fi oferite către 5 tineri identificați de RO-TALENT, care au adus performanța în domenii diverse și au reprezentat Iașul cu mândrie pe scenele naționale și din lume.


Pentru cei care nu vor participa la Gală oferim posibilitatea de a contribui printr-o licitație on-line, pentru care am pregătit 3 lucruri speciale: un album al Iașului în ediție limitată, ofertat de Primăria Iași (oferit cadou doar delegațiilor din străinătate ce ne vizitează orașul), un rol de figurant într-un spectacol al Operei Naționale Române Iași și o bijuterie handmade unicat nouvellebyluciana.ro. Vă invit să vă înscrieți la licitația on-line, prin completarea formularului de pe site-ul evenimentului: http://dragdeiasi.ro/online.html

Sunt convins că v-ați dorit ca măcar o dată în viață să apăreți pe scenă într-un spectacol. Acum aveți posibilitatea și în plus ajutați un copil cu performanțe să-și desăvârșească abilitățile.  Cred că a-i ajuta pe cei din jur nu e nici o datorie morală, nici vreo constrângere, ci este un privilegiu.


Posted in , , , , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.
Un produs Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.