Cafeneaua Publica - motiv de optimism


Aseara, 30 ianuarie, gazduiti cu generozitate de cafeneaua Phoenix din Pt Unirii, a avut loc prima intalnire sub umbrela Cafeneaua Publica, proiect initiat de amicul Iulian impreuna cu noi cei din Fundatia Comunitara Iasi.

Cafeneua Publica isi propune sa formeze o comunitate de oameni tineri, dornici de implicare in dezbateri si participare la viata comunitara a Iasului.
Concret, vorbim de o serie de intalniri bilunare pentru abordarea unor subiecte de care ne privesc pe toti.
Impreuna speram ca vom crea niste seri mai speciale, din care sa iesim cu idei noi, dezbateri de calitate si mici proiecte pe care sa le implementam repede-repejor! Pe larg aici.

Marturisesc ca eram sceptic in privinta participarii. Am fost placut surprins sa constat ca in Iasi sunt oameni tineri dornici de implicare, cu idei clare si concrete!

Am avut parte de o prezentare excelenta depre masinile viitorului sustinuta de un extraordinar designer. Care locuieste in Iasi! Andrei Avarvarii a desenat si dezvoltat un concept pentru Lamborghini absolut incredibil pe care mi-ar placea sa-l vad realizat.

Eu am avut o prezentarea in stil Pecha Kucha despre ce este, cum functioneaza si ce isi propune Fundatia Comunitara Iasi. Feedback-ul la cald a fost pozitiv.

Ce-i mai important este ca am reusit sa strangem 180 de lei pentru a finanta un proiect in comunitate. Am strans si cateva idei foarte faine si utile pe care va invit la le votati aici.

Sunt optimist in ce priveste coagularea unei comunitati functionale care sa genereze si sa implementeze proiecte cu impact in comunitate. Urmatoarea generatie de filantropi locali prinde usor, usor viata si incepe sa influenteze pozitiv. Minunat!

Urmariti pagina de Facebook pentru a afla cand vor avea loc urmatoarea editie si veniti sa punem lucrurile in miscare. Puterea sta in numere!

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.
Un produs Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.