15 de Icar Tours prin fotbalUite o idee foarte faina propusa de Icar Tours, in parteneriat cu BlogIasi.Net.
Cunoscuta companie de turism iesean aniverseaza 15 ani de existenta si unul dintre evenimentele prin care vor celebra aceasta varsta frumoasa este o competitie sportiva adresata bloggerilor ieseni.
Cu ocazia acestei aniversări, se vor organiza 15 evenimente despre care puteţi afla mai multe pe blogul Icar Tours Iaşi sau pe Pagina lor de Facebook.Pe data de 11 februarie, începând cu ora 15.00 va avea loc evenimentul sportiv organizat de Icar Tours Iaşi, pe terenul de la Magic Sport Pub din Tudor. Evenimentul sărbătorește 15 ani de la înființarea Icar Tours și se adresează bloggerilor ieşeni şi constă într-o competiţie amicală pentru iubitorii fotbalului. Vor fi 3 echipe, fiecare dintre acestea reprezentând destinaţii turistice unde fotbalul este rege. Aşadar, bloggerii care vor să participe la eveniment pot face parte din următoarele echipe:

FC Barcelona
Manchester United
AC Milan

Pe lângă faptul că facem nişte mişcare şi ne întâlnim cu toţii la discuţii şi bere  mai sunt şi alte lucruri care sigur vă vor capta atenţia. Iată câteva dintre ele:

- fiecare participant va avea un tricou personalizat în culorile echipei din care face parte, cu numele jucătorului şi cu cifra 15.
- la finalul evenimentului participanţii vor primi diplome pentru participare.
- vom avea bere pentru “a ne răcori”
- vor fi 2 premii importante pentru participanţi.
Cel care va da cele mai multe goluri va câştiga un weekend pentru 2 persoane la Lostriţa iar unul dintre          participanţi va câştiga de asemenea un weekend pentru 2 persoane la Perla Sărişorului – acordat prin tragere la sorţi. Un participant poate câştiga 1 singur premiu.

Eu m-am inscris in echipa castigatoare :) Ca de obicei!
Adica FC Barcelona, alaturi de Pavel, Manu, Paul si Ettiene
Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.
Un produs Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.