Archive for decembrie 2011

iPlan

La recomandarea unui bun prieten, m-am inscris in programul iPlan, un program de planificare strategica de business implementat de The Network.
Dupa ce am trecut prin cateva etape de evaluare a competentelor manageriale, am avut surpriza sa fiu selectat pentru a participa la Markstrat,  un seminar de 3 zile unde am simulat intr-un mediu extrem de competitiv, planificare strategica de marketing.


Markstrat este o simulare online concepută pentru predarea conceptelor de marketing strategic. Este foarte eficient pentru învăţarea de concepte strategice, cum ar fi strategia de portofoliu de branduri, segmentare şi strategii de pozitionare.

Markstrat este pur şi simplu cel mai bun instrument pe care l-am am folosit în dezvoltarea gândirii strategice, precum şi in dezvoltarea ablitatilor analitice. Este instrumentul perfect pentru cei care doresc să aplice concepte de afaceri într-un mediu extrem de competitiv, dar fără riscuri.

Nu am nici o ezitare în a concluziona că standardele de analiză în marketing, managementul marketing-ului şi strategia de marketing obtinute in cadrul seminarului organizat de The Network sunt mult mai mari decât ai obtine in urma participarii la cursuri teoretice.

Posted in , , , , , | 2 Comments
Un produs Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.