Turnul Nostru prinde viata!



Turnul Nostru, a câştigat marea finală a concursului Pepsi Refresh. Acest proiect de revitalizare urbană îşi propune să renoveze un vechi turn de apă din apropierea celei mai circulate pasarele pietonale din Iaşi.

Mărturisesc că admir curajul Pepsi România de a investi în comunități. Cred ca acesta este viitorul implicarii companiilor. Doar in acest mod, comunitatile vor fi incurajate sa aiba initiativa si sa decida ce-si doresc imbunatatit in comunitate. Genul acesta de finanțări îl vom acorda și noi la Fundația Comunitară Iași. Este incredibil cata încredere iti da primirea unui astfel de grant!

În același timp, competiția Pepsi Refresh mi-a oferit ocazia să învăț despre cum se evaluează un proiect, despre cât de importantă este prezentarea lui astfel incât să convingi audiența și comitetul de finanțare/juriul. Oricât de bună o idee, este foarte important ca proiectul să fie relevant, coerent, fezabil, articulat și să demonstreze impactul asupra comunității unde va fi implementat.
Jos pălăria juriului, format din Cristina Bazavan, Cabral și Mihai Dobrovolschi pentru modul în care au jurizat. O foarte bună lecție, predată live! Și asta nu pentru că am câștigat.

Dincolo de conceptul arhitectonic şi soluţiile tehnice aplicate, proiectul Turnul Nostru se doreşte a a fi un simbol al implicării cetăţeneşti.
În spatele acestui proiect se află o echipa de tineri profesionişti, o echipă de oameni care cred că pot schimba oraşul în mai bine. Cu toţii suntem conştienţi că greul de acum începe dar suntem încrezători şi bucuroşi că primul pas, l-am făcut atât de bine.
Rezultatele se vor vedea pe 18 februarie 2012, cand vom inaugura Turnul Nostru.

Vă mulţumim pentru sprijin şi ne bucurăm că aţi avut încredere în noi!

Inchei cu momentul anuntari castigatorilor suprins de Adrian Ciubotaru.

 

Posted in , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.
Un produs Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.