Doneaza 2 euro pentru Spitalul Sf. Maria


Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Sf.Maria” Iaşi este cea mai importantă unitate sanitară din regiunea Nord-Est a ţării pentru copii cu vârste între 0-18 ani. Aici se internează anual peste 60.000 de pacienţi.

La momentul actual, este imperios necesară continuarea procesului de reabilitare şi modernizare a spaţiilor hoteliere şi administrative, din cauza existenţei unui grad major de degradare, atât din punct de vedere arhitectural (pereţi, pavimente, tâmplărie exterioară şi interioară), cât şi în ceea ce priveşte instalaţile sanitare, electrice şi termice. Sectoarele ce necesită intervenţii urgente sunt Clinica Chirurgie pediatrică I şi Sectorul septic, Clinica Pediatrie generală IV şi Bucătăria dietetică, spaţii unde sunt trataţi anual peste 8.000 de copii de către 100 de cadre medicale.

Fundaţia Scheherazade a lansat un proiect ambiţios de renovare a spitalului de copii "Sf. Maria" din Iaşi, aflat în prezent într-o stare critică de funcţionare. Proiectul, intitulat „Copiii fac bine”, se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României.

Până pe data de 15 noiembrie 2011, toţi cetăţenii care vor să facă o donaţie de 2 euro pentru a contribui la reabilitarea spitalului „Sf. Maria” din Iaşi pot trimite un SMS la numarul 879, disponibil în reţelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone şi Cosmote, sms pentru care nu se va percepe TVA. 

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.
Un produs Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.