Antreprenoriada


Observ din ce in ce mai multa aplecare spre antreprenoriat, fie din partea guvernului, fie initiative private finantate din fonduri europene.
O asemenea oportunitate este "ANTREPRENORIADA - training pentru lansare şi dezvoltare în afaceri”, un proiect finantat din fonduri UE care se adreseaza persoanelor care doresc să porneasca o afacere si întreprinzătorilor actuali, dornici de a-şi dezvolta competenţele necesare creşterii eficienţei organizaţionale.

Proiectul este implementat de Edurom, în vederea generării de noi afaceri şi creştere a celor existente.

Pe parcursul celor 28 de luni vor avea loc în oraşele Iaşi, Bucureşti, Piatra Neamţ, Galaţi, Braşov, Ploieşti, Constanţa, Suceava şi Bacău conferinţe de informare în vederea încurajării antreprenoriatului precum şi două programe de formare şi dezvoltare în antreprenoriat.
Inscrierile la aceste conferinţe şi programe de formare se vor realiza prin intermediul unui portal dedicat, www.antreprenoriada.ro

Scopul final al proiectului este ca 135 de persoane să îşi definească în scris un plan de afaceri pe care să îl implementeze ulterior în piaţa din România. Planurile de afaceri vor fi jurizate iar cele mai viabile idei vor fi susţinute financiar în etapele iniţiale.

Ai idei de afaceri, vrei sa-ti schimbi viata si sa fii propriul stapan?
Inscrie-te acum!

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.
Un produs Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.